Vi drar till en restaurang

Vi drar till en restaurang

Hallå där gänget! Idag är det avtackning för min kollega och nära vän som har beslutat sig för att prova på något nytt, därför ska vi nu om en timme åka iväg till en restaurang i Hudiksvall. Det är väldigt tråkigt att inte längre få jobba med honom samtidigt som jag är väldigt glad för hans skull och att han får ta ytterligare ett kliv i sin karriär. Jag kommer verkligen sakna honom på jobbet, vi hade det riktigt kul och det är tur att han inte ska flytta från Hudiksvall så att vi fortfarande kan umgås på fritiden. Nu är jag så hungrig och det är väldigt tur att vi ska käka på restaurang just idag. Eftersom att jag kom hem väldigt sent igår så hade jag inte riktigt orken för att ställa mig vid spisen och fixa någon matlåda. Några av er vet om att jag har ett stort matintresse och det är väldigt sällan som jag ställer mig i köket för att bara slänga ihop något snabbt. Jag tycker det är kul att laga mat och det är på något sätt min största hobby, så det är nog därför som jag alltid lägger ner mycket tid på min matlagning. När det kommer till matlådor så vet jag inte riktigt vad jag tycker om det. Jag tycker att viss mat inte ska värmas dagen efter, det blir inte bra helt enkelt. Samtidigt så finns det vissa rätter som kan värmas och ändå smaka någorlunda, men det är fortfarande någonting som jag stör mig på med det. Jag ska erkänna att det händer ett antal gånger i veckan att jag åker till en restaurang istället för att ens laga någon matlåda. Men jag försöker att hitta lite maträtter som fungerar att äta dagen efter, pasta är något som oftast fungerar. Dock kan man inte käka pasta varje dag, det fungerar inte. Nu får jag tacka för mig och försöka arbeta lite innan vi ska tacka av min kompis.  


Kommentarer är stängda.