För dig som spelar padel i Borås

För dig som spelar padel i Borås

God morgon alla fina läsare! Redan onsdag och halva arbetsveckan har passerat, är det bara jag som tycker att tiden ibland går lite för fort? Hur som helst tänkte jag idag passa på att skriva ett inlägg om det nya, padel. Jag kommer också prata lite om padel i Borås, så det blir ett perfekt inlägg för mina läsare från Borås med omnejd.

Om jag hade sagt padel för två år sedan hade jag antagligen mötts av svaret “vad är det?”. Idag ser det dock helt annorlunda ut, vet man inte vad padel är blir man antagligen klassad som “lite efter”. Med detta menar jag att det nog inte är många av er läsare som inte vet vad padel är, eftersom det har blivit en så pass populär sport det senaste. Jag själv har testat att spela padel några gånger och jag kan helt klart hålla med om att det är roligt. Det är ett träningssätt som inte alls är lika jobbigt som att gå ut och jogga i skogen, även om man kanske springer lika mycket. Det finns också en charm med padel, att alla kan spela oavsett vilken nivå man ligger på.

Eftersom padel har blivit så populärt är det också lite svårt att få tag på bra banor vid rimliga tider på dygnet. Därför tänkte jag leverera ett tips som riktar sig till er som vill spela padel i Borås. Det har startat ett nytt företag som ganska snart kommer öppna 5 helt nya padelbanor, det är nästan för bra för att vara sant. Det är Padelcity 1809 jag pratar om. De öppnar sina banor i knalleland, vilket gör det centralt och lättillgängligt. Är ni intresserade av att spela padel i Borås tycker jag helt klart att ni borde kolla in dem. Följ länken i början av inlägget för att komma direkt till deras hemsida. 


Kommentarer är stängda.