Vi flyttar till nytt kontor

Vi flyttar till nytt kontor

Hejsan hoppsan bloggen! Jag är tillbaka på jobbet och även fast det alltid är härligt med semester så måste jag säga att det känns ganska bra att vara tillbaka och få in lite rutiner i livet. För mig har det varit en kanonsommar men nu väntar nya spännande utmaningar i arbetslivet. Vi håller på att expandera och om några dagar ska vi äntligen flytta ut från våra gamla lokaler och påbörja utvecklingen i nya lokaler. Jag håller på att förbereda lite för en flytt och letar efter flyttstäd och en flyttfirma som kan hjälpa oss att göra det här så smidigt som möjligt så att vi kan komma igång med arbeten igen. Egentligen skulle jag haft en veckas semester till men eftersom att vi måste ska få nya kontor så fick jag börja arbeta lite tidigare medans resterande i personalen fortfarande njuter av sin sommar. Att jag bara fick tre veckors semester är ingenting som jag tänker särskilt mycket på utan det kan vara skönt att ha en vecka innestående så att jag kan åka på semester till hösten om jag skulle vilja det. De arbetsuppgifterna jag kommer ha under den här veckan skiljer sig en hel del från de jag vanligtvis brukar ha. Det är inte ofta som jag står och packar ihop saker och ting i flyttkartonger utan vanligtvis brukar jag sitta i min telefon och prata med kunder, men lite variation klagar jag definitivt inte på. Jag har inte kontaktat någon flyttfirma eller städfirma för att få flyttstäd än eftersom jag inte vet exakt när jag kommer vara klar med att packa ihop allting. Det känns dumt att bestämma en dag och eventuellt vara tvungen till att stressa sig igenom allting, jag tar det mycket hellre en dag i taget och sen när det är dags så finns det antagligen någon flyttfirma i Sundsvall som kan hjälpa mig. Flyttstäd behöver inte ske i samband med att vi flyttar utan det kan genomföras några dagar efter.  


Kommentarer är stängda.