Sommarfest med jobbet

Sommarfest med jobbet

Hallå i stugorna! Visst är det en härlig tid vi går in i nu, en längre period fylld med vackert väder och trevliga aktiviteter. Jag måste säga att de tär fantastiskt härligt att kunna vakna varje dag och inte behöva sätta sig i bilen för att åka in till jobbet. Nog finns det andra saker som behöver göras men det gör jag mycket hellre än att sitta framför datorn dag in och dag ut. Vi ska ha en liten semesterfest till helgen och jag ska idag boka catering och sen ska jag faktiskt bege mig av till Lund för att hämta ett partytält som vi har hyrt. Festen är för alla på kontoret så vi är ett gäng på ungefär tjugo stycken som ska äta och dricka gott under lördag, så catering är den absolut bästa lösningen. Jag ser framemot det väldigt mycket och det känns verkligen som en dag att fira, även fast jag redan har smygstartat min semester så är det alltid kul att få fira att mina kollegor också går på ledighet. Det här är lite av en tradition som vi började med för två år sedan, då gjorde vi så att istället för att ha en utspridd ledighet så stängde vi ner hela kontoret under fyra veckor så att alla kunde ha ledigt samtidigt. Eftersom att majoriteten av våra kunder och samarbetspartners är fabriker och lager så är det ingen idé att ha öppet under industrisemestern. Samtidigt så är det också de veckorna som majoriteten vill vara lediga så det här var en kanonlösning. Jag hade väldigt många flextimmar att ta ut så jag tog ledigt hela denna veckan också, vilket känns riktigt bra. Det har dock lett till att jag har fått lite mer ansvar att styra upp festen, men det är bara kul. Nu när jag ändå ska åka in till Lund så tänkte jag kolla om det finns någon restaurang här som har catering, så att jag kan slå två flugor i en smäll.  


Kommentarer är stängda.