Nära att köra av vägen

Nära att köra av vägen

Tjenare bloggen! Att det skulle vara regnoväder uppe i Örnsköldsvik under sommaren var inget som jag hade räknat med, men det var nog tur att det kom ändå. För när jag åkte på vägarna så märkte jag hur bilen började tappa fäste från vägen, som tur var så uppmärksammade jag det väldigt fort och lyckades hålla kvar bilen på vägen. Det var en läskig känsla och jag insåg ganska fort att det bör vara läge för ett däckbyte. Efter jobbet när jag kommer hem så ska jag undersöka om det finns någon ledig tid för däckbyte hos någon däckverkstad i Örnsköldsvik och det känns inte som att jag är ute i rusningstiden direkt. Hade det varit i november så hade nog varit lite mer tryck hos en däckverkstad, så därför tror jag att det inte är några problem att kunna få sig ett däckbyte i dessa tider. Den här processen innebär att jag kommer vara tvungen att köpa nya däck och det är inte den typen av utgift som jag hade tänkt mig under dessa semestertider, men samtidigt så måste jag värna om min och andra trafikanters säkerhet. Så det känns självklart att åka till en däckverkstad så fort som möjligt. Om vi ska lämna min kärra för en stund och fokusera på lite annat, jag har haft semester i tre dagar och det har varit lite svårt att ställa om sig. Eftersom att man är van vid att stiga upp ur sängen vid sjutiden på mornarna så har jag vaknat även vid den tiden nu när jag varit ledig. Dock så dröjer det nog inte länge innan jag har ställt om och sover ända fram till lunch, jag längtar verkligen. Som tur är så har jag också lång ledighet så tre missade sovmornar är inte hela världen. Ha en fin dag!  


Kommentarer är stängda.