Mjuka upp kroppen i spabadet

Mjuka upp kroppen i spabadet

Hallå där bloggen! Tjugo minuter kvar sen ska jag åka hem till Örebro och då är det raka vägen ner i mitt spabad som gäller. Jag vet inte vad jag har gjort, men den smärtan som jag känner i hela ryggen och strålar upp i axlarna är inte alls bekväm. Det är som att jag har sovit på det konstigaste sättet som bara går och det blir inte bättre av att jag sitter vid ett kontor hela dagarna och arbetar. Jag har försökt ta mig igenom den här dagen så gott det går, men det är verkligen inte enkelt att kunna fokusera när man har ont. Det har på grund av detta inte blivit särskilt mycket uträttat idag och det är väldigt tur att jag inte har så mycket arbete som ligger på mitt bord. Jag har aldrig varit med om det här tidigare men jag är ändå ganska säker på att det beror på min sömn. När jag gick och la mig igår så kände jag ingenting och i morse när klockan ringde så kände jag direkt att någonting var fel. Det var nära att jag inte kunde ta mig upp ur sängen och jag är väldigt glad över att jag hade bilen hemma idag, för någon promenad hade jag knappast klarat av. Jag längtar hem väldigt mycket nu och det är sådana här dagar som jag är extra tacksam för att ha ett spabad. När kroppen är sliten så är det riktigt skönt att hoppa ner i ett varmt spabad och bara släppa allting. För mig är detta det absolut bästa sättet för att kunna koppla av, samtidigt som det gör väldigt god nytta för kroppen. Jag kommer ta med mig en kall läsk och sen blir det garanterat några timmar i badet, så får vi se om jag kan ta mig upp därifrån.  


Kommentarer är stängda.