Med min kompis på fotvård

Med min kompis på fotvård

Hej hopp bloggen! Nu är det snart helg och det känns väldigt bra, förhoppningsvis får vi tillbaka det fina vädret som vi hade för någon vecka sedan. Jag har ingenting inplanerat i helgen förutom att jag ska följa med min kompis för att vi ska få lite medicinsk fotvård. Egentligen vet jag inte varför jag skulle behöva medicinsk fotvård utan jag tar väldigt väl hand om mina fötter och använder krämer nästan varje dag för att hålla fötterna återfuktade. Det kan säkert vara bra för att förhindra eventuella besvär i framtiden, men jag hänger nog mest med för att jag tycker det är ganska skönt med fotmassage och fotvård överlag. Jag har inte riktigt bekantat mig med skillnaden på medicinsk fotvård och vanliga klassisk fotvård, men utifrån namnet så får jag väl gissa på att det ena är mer behandlade mot besvär medans vanlig fotvård mer är för att det är skönt och för att att upprätthålla fötternas utseende. Oavsett skillnader så ska det bli skönt att få fossingarna omhändertagna och det ska också bli trevligt att få spendera tid med min kompis. Förhoppningsvis hittar vi på något roligt även senare på kvällen, kanske att det blir en sväng ute i Nyköping på några uteserveringarna. Jag har inte varit ute på stan sedan maj någon gång så jag känner att det hade varit väldigt trevligt att få komma ut på en runda. Det är typ så här min helg kommer att se ut om det inte dyker upp något annat roligt vilket jag så klart hoppas på, men det här känns definitivt som en bra början. Jag är inte så mycket för att planera utan jag tar allting som det kommer och det är de spontana sakerna som oftast blir mest lyckade. Ha en trevlig dag och jobba lugnt, snart är det helg!  


Kommentarer är stängda.